1/17

Let's Health!

   FOR A HEALTHY LIFESTYLE  
Високо квалитетни додатоци во исхраната кои ги поддржуваат потребите на современиот начин на живот

THE NATURAL CHOICE

Doc Aloe Vera 250ml

Doc Aloe Vera 250ml

ден950,00Regular Priceден490,00Sale Price

ХЕЛТИКА ФАРМ ДООЕЛ

Нашите вредности се интегритет, фокус на пациентот, почит кон луѓето и иновации. Нашата посветеност кон овие вредности е она што навистина не прави различни. 

Нашата палета на производи се базира на витамини, минерали, билни екстракти и други супстанции кои се неопходни за човечкото тело.

Let's Health!

Здравје, енергија, виталност и убавина.

  • Бесплатна Достава

  • Како да нарачам.

  • Услови за користење.

Профил

Брзи линкови

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • Youtube

Ул. Веле Марков бр. 1/5 - Скопје

+38975724575

healthicapharm@gmail.com

©

©2017 - 2020 BY ХЕЛТИКА ФАРМ - Сите права задржани.