Бесплата достава за секоја сметка над 1000,00 денари

Doc Iron Advanced – 60 капсули

Doc Iron Advanced – 60 капсули

ден950,00Price

Doc Iron Advanced напредна формула со висока содржина на железо, збогатена со витамини Б2, Б6, Б12, фолна киселина и витамин Ц. За поддршка на хематопоеза, за високо ниво на енергија во организмот и нормална функција на имунитетниот систем.

 

 

  • Погоден за вегани
  • Количина: 60 капсули
  • Висока био-достапност и лесно се апсорбира

Doc Iron Advanced напредна формула со висока содржина на железо, збогатена со витамини Б2, Б6, Б12, фолна киселина и витамин Ц. За поддршка на хематопоеза, за високо ниво на енергија во организмот и нормална функција на имунитетниот систем. Висока био-достапност и лесно се апсорбира.

 

Doc Iron Advanced помага:

  • Во нормална хематопоеза.
  • Во нормално формирање на црвени крвни клетки и хемоглобин.
  • Во нормалниот транспорт на кислород во телото.
  • Во намалување на заморот и исцрпеноста.
  • Во подобрување на нивото на енергија на организмот.
  • Во правилното функционирање на имунолошкиот систем.
  • Во заштита на клетките од оксидативен стрес (антиоксидативно дејство).

 

Производите на Doc Pharma се дизајнирани со целосно почитување на човековата природа и врз основа на потребите на современите луѓе. Во процесот на производство засновано врз строги фармацевтски стандарди и протоколи GMP, се користат внимателно избрани суровини со висок квалитет, одлична чистота и секогаш во концентрации идеални за потребите на современите мажи и жени.

 

Научно заснованиот избор на вистински хранливи материи, во вистинска комбинација и во идеална содржина, создава високо квалитетни додатоци во исхраната кои ги поддржуваат потребите на современиот начин на живот.

 

Doc Iron Advanced е произведен во Грција и ги исполнува сите креитериуми за квалитет и веродостојност на производи од групата на додатоци во исхрана, а компанијата Doc Pharma S.A. е сертифицирана со ISO 9001:2008, а производниот капацитет со GMP (Good Manufacturing Practices) и GDP (Good Distribution Practices) сертификати и стандарди.

Поврзани Производи

Accessories

Make this your own.

Add the content you want.