top of page


Бесплата достава за секоја сметка над 1000,00 денари
 

УЛТРА ЛЕСНИ ХИРУРШКИ КЛОМПИ WOCK WAYLITE

УЛТРА ЛЕСНИ ХИРУРШКИ КЛОМПИ WOCK WAYLITE

ден2.700,00Price

Ултра лесни хируршки кломпи WOCK WAYLITE со специјален дизајн кој помага да се намали појавата на микро-лезии кај тетивите, коските и зглобовите и чувството на уморни нозе. Особено погодни за: операциони сали, Болници и други здравствени институции, Фармацевтска индустрија, Козметички и салони за убавина, Домови за стари лица и физиотерапевти, Компании за чистење и одржување итн.

 

 • Големина: од 36 до 44  (Унисекс)
 • Боја:  Бела и Зелена  

Ултра лесни хируршки кломпи WOCK WAYLITE со специјален дизајн кој помага да се намали појавата на микро-лезии кај тетивите, коските и зглобовите и чувството на уморни нозе. Особено погодни за: операциони сали, Болници и други здравствени институции, Фармацевтска индустрија, Козметички и салони за убавина, Домови за стари лица и физиотерапевти, Компании за чистење и одржување итн.

 • Големина: од 36 до 44  (Унисекс)
 • Боја:  Бела и Зелена                                                                             (Други бои достапни по нарачка)
 • Земја на потекло: Португалија
 • Стандард: Прва класа.

Сертификати:

 • CE-Regulation 2016/425;
 • EN ISO 20347:2012 OB+A+E+SRC; 
 • SATRA TM 144:2011 Отпорност на лизгање;
 • SATRA TM 158:1992 Washability — 50 °C.)

Останати карактеристики:

 • Анти-статички
 • Супер лесни (само 130гр), флексибилни и отпорни на лизгање.
 • Произведени од висококвалитетна термопластична гума-полимер кој овозможува машинско перње до 50°C.
 • Специјален дизајн за апсорпција на шок при движење.
 • Заштита од влез на течности од горната страна, специјални странични отвори за дишење на стапалото.
 • Применета специјална Технологија Feelite™ – супер лесна, отпорна на мириси, го инхибира размножувањето на бактерии и не е токсична.

Поврзани Производи

Accessories

Make this your own.

Add the content you want.

bottom of page