top of page


Бесплата достава за секоја сметка над 1000,00 денари
 

Doc Vitamin D3 1000 IU

Doc Vitamin D3 1000 IU

ден250,00Price

Doc Vitamin D3 1000 IU– 60 таблети додаток во исхраната кој содржи витамин Д3, за силни коски и јак имунолошки систем. Храна за посебни медицински намени - Диететски производ

 

  • Количина: 60 таблети
  • Без шеќер, сол и скроб
Активни состојки Количество во сервирање
(1 таблета)
Количество во 100 g %ПДВ* во сервирање
Витамин Д3 (холекалциферол) 25 mcg (1000 ИЕ) 6,25 mg 500%

*%ПДВ – Препорачана дневна доза

Поврзани Производи

Accessories

Make this your own.

Add the content you want.

bottom of page