top of page


Бесплата достава за секоја сметка над 1000,00 денари
 

Doc Zinc  & Vitamin C

Doc Zinc & Vitamin C

ден400,00Price

Doc Zinc & Vitamin C додаток во исхраната со цинк и витамин Ц, за јак имуноложки систем и нормалната функција на коските, мускулите и забите, истовремено помагајќи во намалување на  заморот и исцрпеноста.

 

  • Погоден за вегани
  • Количина: 60 таблети
  • Не содржи глутен, лактоза, гликоза, сол

Цинкот е неопходен микроелемент за човечкото тело бидејќи многу протеини во човечкото тело содржат цинк и учествуваат во многу функции на телото. Витаминот Ц учествува во нормалната функција на имунолошкиот систем, како и во производството на енергија во организмоти има високо антиоксидативно дејство.

 

Doc Zinc & Vitamin C додаток во исхрана со цинк и витамин Ц помага:

  • Во нормалното функционирање на имунолошкиот систем
  • Во намалување на исцрпеност и замор
  • Во нормално формирање на колаген во телото
  • Во одржување на нормалната состојба на коските и забите
  • Во одржување на нормалната мускулна функција
  • Во заштита на клетките од оксидативен стрес (антиоксидативно дејство)

 

Производите на Doc Pharma се дизајнирани со целосно почитување на човековата природа и врз основа на потребите на современите луѓе. Во процесот на производство засновано врз строги фармацевтски стандарди и протоколи GMP, се користат внимателно избрани суровини со висок квалитет, одлична чистота и секогаш во концентрации идеални за потребите на современите мажи и жени.

 

Научно заснованиот избор на вистински хранливи материи, во вистинска комбинација и во идеална содржина, создава високо квалитетни додатоци во исхраната кои ги поддржуваат потребите на современиот начин на живот.

 

Doc Zinc & Vitamin C е произведен во Грција и ги исполнува сите креитериуми за квалитет и веродостојност на производи од групата на додатоци во исхрана, а компанијата Doc Pharma S.A. е сертифицирана со ISO 9001:2008, а производниот капацитет со GMP (Good Manufacturing Practices) и GDP (Good Distribution Practices) сертификати и стандарди.

Поврзани Производи

Accessories

Make this your own.

Add the content you want.

bottom of page