top of page

Doc Multivitamin Woman

Doc Multivitamin Woman е мултивитаминска/минерална формула специјално формулирана да ги задоволи уникатните потреби на жената. Една таблета обезбедува хранливите материи за репродукција, одржување, раст и регулација на телесните процеси.

 

Во својот состав, Doc Multivitamin Woman содржи уникатна комбинација на витамини, минерали и микроелементи со што се задоволуваат дневните потреби на витамини и минерали. Една таблета Doc Multivitamin Woman ги покрива дневните потреби за енергија, обновување и заштита.

Doc Multivitamin Woman

Doc Multivitamin Woman

Дизајниран за телесното и менталното здравје на жената.

Додаток во исхрана за поддршка на 6 клучни витални функции:

  • Високо ниво на енергија и здрав метаболизам.

  • Намалување на исцрпеност и замор.

  • Ментални перформанси и нормална когнитивна функција. Здравје на срцето, здрав крвен притисок.

  • Одржување на здравјето на коските, забите, косата, ноктите и кожата.

  • Јак имунолошки систем.

  • Одржување на нормална функција на мускулите.

 

Doc Multivitamin Woman

  • За професионални и рекреативни спортисти и за луѓе кои не се занимаваат со спорт.

  • Луѓе кои минуваат низ периоди на интензивна физичка и ментална активност.

  • Луѓе кои чувствуваат физичка и ментална исцрпеност.

  • Луѓе кои сакаат да ја одржат нормалната состојба на мускулите, коските, косата, ноктите, забите и кожата

Doc Multivitamin Woman

Doc Multivitamin Woman

Дозирање

Една таблета дневно по јадење или како што ќе Ви препорача лекар.

 

Не Заборавајте

Не ја надминувајте препорачаната дневна доза. Додатоци во исхраната не служат како замена за добро избалансираната исхрана. Овој производ не е наменет за превенција, терапија или лекување на човечки болести. Консултирајте се со вашиот лекар доколку сте бремени, користите лекови или имате здравствени проблеми. Да се ​​складира подалеку од деца во суво опкружување и на собна температура (максимум 25 °C)

 

Производите на Doc Pharma се дизајнирани со целосно почитување на човековата природа и врз основа на потребите на современите луѓе, кои се борат, да ги исполнат прекумерните барања на модерното време. Додатоци во исхрана од брендот DOC се произведени со гаранции за фармацевтски производ. Во процесот на производство се користат природни и лабораториски корисни состојки со висок квалитет, одлична чистота и секогаш во концентрации идеални за потребите на современите мажи и жени.

 

Doc Multivitamin Woman е произведен во Грција и ги исполнува сите критериуми за квалитет и веродостојност на производи од групата на додатоци во исхрана, а компанијата Doc Pharma S.A. е сертифицирана со ISO 9001:2008,а производниот капацитет со GMP (Good Manufacturing Practices) и GDP (Good Distribution Practices) сертификати и стандарди.

Let's Health!

Здравје и енергија, виталност и убавина.

InShot_20190524_135531211.jpg
bottom of page