top of page


Бесплата достава за секоја сметка над 1000,00 денари
 

АНАТОМСКИ ХИРУРШКИ КЛОМПИ WOCK BLOC

АНАТОМСКИ ХИРУРШКИ КЛОМПИ WOCK BLOC

ден2.950,00Price

Анатомски Хируршки Kломпи WOCK BLOC дизајнирани за долготрајна удобност и лесно одржување, идеални за активности во кои професионалците поминуваат многу часови во стоење. Особено погодни за: операциони сали, Болници и други здравствени институции, Фармацевтска индустрија итн.

 

 • Големина: од 35 до 44  (Унисекс)
 • Боја:  Бела и Зелена  

Анатомски Хируршки Kломпи "WOCK BLOC" дизајнирани за долготрајна удобност и лесно одржување, идеални за активности во кои професионалците поминуваат многу часови во стоење. Особено погодни за: операциони сали, Болници и други здравствени институции, Фармацевтска индустрија итн.

 • Големина: од 36 до 44  (Унисекс)
 • Боја:  Бела и Зелена.                                                                                             (Други бои достапни по нарачка)
 • Земја на потекло: Португалија.
 • Стандард: Прва класа.

Сертификати:

 • CE-Regulation 2016/425;
 • EN ISO 20347:2012 OB+A+E+SRC;
 • SATRA TM 158:1992 Washability — 90 °C.

Останати карактеристики:

 • Анти-статички.
 • Лесни, флексибилни и Отпорни на лизгање.
 • Произведени од висококвалитетна термопластична гума-полимер кој овозможува стерилизација до 134 °C за 15 минути.
 • Перење во машина до 90 °C.
 • Специјален дизајн за апсорпција на шок при движење.
 • Вибро-апсорбирачки ѓон и специјално анатомско лежиште за стапалото.
 • Заштита од влез на течности од горната страна, специјални странични отвори за дишење на стапалото.
 • Отстранлив ремен.

Поврзани Производи

Accessories

Make this your own.

Add the content you want.

bottom of page