top of page


Бесплата достава за секоја сметка над 1000,00 денари
 

Doc Valeriana 1+1

Doc Valeriana 1+1

ден390,00Price

DOC VALERIANA е додаток во исхраната, содржи стандардизиран екстракт од Valeriana, Passiflora, B комплекс (B1, B2, B3), магнезиум и бакар. Витамините В1, В2, В3, магнезиум и бакар придонесуваат за нормално функционирање на нервниот систем и нормална психолошка функција.

Поврзани Производи

Accessories

Make this your own.

Add the content you want.

bottom of page