top of page

Здравје и убавина, виталност и енергија

ЗА НАС

ХЕЛТИКА ФАРМ ДООЕЛ Скопје е Компанија основана во 2016 година со седиште во Скопје. Нашата основна цел е промоција на иновативни здравствени производи, додатоци во исхраната, витамини и минерали на домашниот и регионалниот пазар. Нашата посветеност е обезбедување на производи со врвен квалитет, подржан со искусен професионален тим за квалитет, продажба и дистрибуција, кој знае да ги разбере потребите на клиентите и навремено да ги пресретне нивните барања и очекувања.

 

Компанијата се занимава со увоз, маркетинг, дистрибуција и продажба на комерцијални брендови на додатоци во исхраната, лекови и медицински помагала. ХЕЛТИКА ФАРМ ДООЕЛ Скопје е генерален увозник и дистрибутер на производите на Компанијата DOC PHARMA S.A., компанијата SPIRULINA NIGRITA Ltd и компанијата SM Pharmaceuticals од Грција и Decahedron Ltd од UK .

Производите се достапни во сите подобро снабдени приватни аптеки низ Македонија, одбрани продавници за органска храна и додатоци во исхрана, сите маркети на dm drogerie markt Македонија и сите продавници на Центарот за ортотика и протетика СЛАВЕЈ АД Скопје.

Мисија и вредности

Нашата мисија е ХЕЛТИКА ФАРМ ДООЕЛ прерасне во лидер на пазарот на добавувачи на иновативни прозиводи и услуги со врвен квалитет, нудејќи високо професионален однос кон своите клиенти и развој на стабилни деловни односи со своите партнери.

Нашата визија е да станеме првокласна фармацевска компанија која ќе се фокусира на унапредување на грижата за здравјето на пациентите. Компанијата е изградена од луѓето и е за луѓето кои сакаат да бидат здрави.

Нашите вредности се фокус на пациентите, почит кон луѓето, интегитет и иновации. Нашата посветеност кон овие вредности е она по што навистина се разликуваме.
 

ХЕЛТИКА ФАРМ ДООЕЛ Скопје
Ул. Веле Марков бр. 1/5 - Скопје, Р. Македонија.
телефон: +38975724575

Матичен број: 7155263

Даночен број: MK4044016512801
е-пошта:healthicapharm@gmail.com; healthicapharm.shop@gmail.com

bottom of page