top of page


Бесплата достава за секоја сметка над 1000,00 денари
 

Doc Hyaluronic вкупно 100ml, доволно за два-три месеци и заштеда од 520 денари. Врвен квалитет со достапна цена. Бесплатна Достава низ цела Македонија.

 

Doc Hyaluronic Acid, 95% чиста хијалуронска киселина, произведенa по пат на Био-ферментација на микроорганизми и не содржи животински елементи. Doc Hyaluronic се одликува со висока молекуларна тежина од ~ 1.500.000 Далтони, што овозможува брза апсорпција и висока ефикасност во организмот. Хијалуронската киселина внесена орално во најголем процент завршува во кожата и зглобовите.

Doc Hyaluronic 100ml

ден2.600,00 Regular Price
ден2.080,00Sale Price
 • Активни состојки    Количество во доза (1 ml)
  Хејлуронска киселина                                    10 mg

   

  Дозирање.

  • За Пиење: Препорачаната доза е 7 капки (1ml) 1-3 пати на ден пред јадење (на празен желудник). Може да се консумира чист или растворен во вода или сок.
  • За нанесување на кожа: Доколку се употребува на кожата, нанесете 1-2 капки директно сува или влажна кожа и внимателно протријте.

   

Поврзани Производи

Accessories

Make this your own.

Add the content you want.

bottom of page