1/17

Let's Health!

   FOR A HEALTHY LIFESTYLE  
Високо квалитетни додатоци во исхраната кои ги поддржуваат потребите на современиот начин на живот

THE NATURAL CHOICE

Doc Mastic - 60 капсули

Doc Mastic - 60 капсули

ден790,00Price

ХЕЛТИКА ФАРМ ДООЕЛ

Нашите вредности се интегритет, фокус на пациентот, почит кон луѓето и иновации. Нашата посветеност кон овие вредности е она што навистина не прави различни. 

Нашата палета на производи се базира на витамини, минерали, билни екстракти и други супстанции кои се неопходни за човечкото тело.

Let's Health!

Здравје, енергија, виталност и убавина.

  • Бесплатна Достава

  • Како да нарачам.

  • Услови за користење.

Профил

Брзи линкови

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • Youtube

Ул. Веле Марков бр. 1/5 - Скопје

+38975724575

healthicapharm@gmail.com

©

©2017 - 2020 BY ХЕЛТИКА ФАРМ - Сите права задржани.