• ХЕЛТИКА ФАРМ

Појадок во Тифани, смути од милион карати!Појадокот е првиот оброк во ден, најчесто се јаде-консумира во раните утрински часови, пред да се превземат обврските кои ги носи денот. Појадок најчесто се нарекува “најважен оброк на денот”, но за жал, многу луѓе немаат време да подготват здрав појадок. Ако сте кратки со време, или пак едноставно сакате нешто поинакво за појадок, свежо цедените сокови или смути, овозможуваат едноставен начин за подготовка на појадок, кој ја содржи целата нутриција која ви е потребна за да го започнете денот. Следниот рецепт за утринско смути ќе ви овозможи да ја зголемите енергијата, што ќе ве одржи во текот на денот. Исто така, тоа е многу добро за вашата кожа, зглобовите и општо за вашето здравје.


Денес ви препорачуваме да подготвите кремасто смути од авокадо збогатено со Doc Hyaluronic 95% чиста хијалуронска киселина, за здрава и сјајна кожа, здрави зглобови и коски. Ова смути е многу лесно и брзо за подготовка, се што ви треба е: