Бесплата достава за секоја сметка над 1000,00 денари

Doc Vitamin C 500 mg – 30 таблети

Doc Vitamin C 500 mg – 30 таблети

SKU: 69875
ден190,00Price

Doc Vitamin C е додаток во исхраната кој содржи 500 mg аскорбинска киселина. Doc Vitamin C е во форма на таблети со продолжено ослободување и е дизајниран да се ослободи во подолг временски период.

Состојки

Количество во сервирање 1 таблета

%ПДВ*

Аскорбинска киселина

500 mg

625%

*%ПДВ – Препорачана дневна доза

** - дневна доза не е одредена

Останати состојки: целулоза, магнезиум стеарат, силициум оксид, лактоза.

Профил

Брзи линкови

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • Youtube

Ул. Веле Марков бр. 1/5 - Скопје

+38975724575

healthicapharm@gmail.com

©2017 - 2020 BY ХЕЛТИКА ФАРМ - Сите права задржани.