top of page


Бесплата достава за секоја сметка над 1000,00 денари
 

Doc Rhodiola

Doc Rhodiola

ден400,00Price

Doc Rhodiola е додаток во исхраната кој содржи екстракт од Родиола и витамини. Содржи стандардизиран екстракт од корен од Rhodiola rosea и витамини Б комплекс (B1, B2, B3, B6). Витамините Б1, Б2 и Б3 придонесуваат за нормално функционирање на нервниот систем и нормална психолошка функција Витаминот Б6 придонесува за намалување на заморот и заморот и за регулирање на хормоналната активност. Тиаминот (витамин Б1) придонесува за нормална функција на срцето.

Поврзани Производи

Accessories

Make this your own.

Add the content you want.

bottom of page