top of page


Бесплата достава за секоја сметка над 1000,00 денари
 

Doc Hyaluronic 200ml

Doc Hyaluronic 200ml

ден5.200,00 Regular Price
ден4.000,00Sale Price

Четири пакувања Doc Hyaluronic вкупно 200ml, заштеда од 1200 денари. Врвен квалитет со достапна цена. Бесплатна Достава низ цела Македонија.

 

Doc Hyaluronic Acid 95% чиста хијалуронска киселина, произведенa по пат на Био-ферментација на микроорганизми и не содржи животински елементи. Doc Hyaluronic висококвалитетен додаток во исхрана за пиење, со висока молекуларна тежина од ~ 1.500.000 Далтони, што овозможува брза апсорпција и висока ефикасност во организмот.

 

Хијалуронската киселина внесена орално во најголем процент завршува во кожата и зглобовите.

Активни состојки    Количество во доза (1 ml)
Хејлуронска киселина                                    10 mg

 

Дозирање.

  • За Пиење: Препорачаната доза е 7 капки (1ml) 1-3 пати на ден пред јадење (на празен желудник). Може да се консумира чист или растворен во вода или сок.
  • За нанесување на кожа: Доколку се употребува на кожата, нанесете 1-2 капки директно сува или влажна кожа и внимателно протријте.

 

Поврзани Производи

Accessories

Make this your own.

Add the content you want.

bottom of page