top of page


Бесплата достава за секоја сметка над 1000,00 денари
 

Doc Hyaluronic 50ml

Doc Hyaluronic 50ml

ден1.300,00Price

Doc Hyaluronic Acid 95% чиста хијалуронска киселина, произведенa по пат на Био-ферментација на микроорганизми и не содржи животински елементи. Doc Hyaluronic висококвалитетен додаток во исхрана за пиење, со висока молекуларна тежина од ~ 1.500.000 Далтони, што овозможува брза апсорпција и висока ефикасност во организмот.

 

Хијалуронската киселина внесена орално во најголем процент завршува во кожата и зглобовите.

Активни состојки    Количество во доза (1 ml)
Хејлуронска киселина                                    10 mg

 

Дозирање.

  • За Пиење: Препорачаната доза е 7 капки (1ml) 1-3 пати на ден пред јадење (на празен желудник). Може да се консумира чист или растворен во вода или сок.
  • За нанесување на кожа: Доколку се употребува на кожата, нанесете 1-2 капки директно сува или влажна кожа и внимателно протријте.

 

Поврзани Производи

Accessories

Make this your own.

Add the content you want.

bottom of page