Бесплата достава за секоја сметка над 1000,00 денари

Doc Hair - 30 таблети

Doc Hair - 30 таблети

ден650,00Price

Doc Hair висококвалитетен додаток во исхрана, кој содржи колаген тип 2 збогатен со Витамин Ц, Биотин, Бакар, Селен и Цинк наменет за подобрување на состојбата на косата. Колагенот тип 2 во комбинација со витамините и минералите придонесува за здрава и цврста коса.