Бесплата достава за секоја сметка над 1000,00 денари

Doc Collagen + Doc Aloe Vera

Doc Collagen + Doc Aloe Vera

SKU: 45896
ден2.300,00 Regular Price
ден1.740,00Sale Price

Пакет од два производи составен од Doc Collagen 250 ml и Doc Aloe Vera 250ml, заштеда од 560 денари. Врвен квалитет со достапна цена. Бесплатна Достава низ цела Македонија.

Препорачаната доза  

Doc Collagen - 20ml дневно, по можност пред ноќен сон. Може да се користи растворено во вода или овошен сок.

Doc Aloe Vera - 20 ml 3 пати дневно, наутро, меѓу оброци и пред спиење. Може да се користи растворено во вода или овошен сок.

Профил

Брзи линкови

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • Youtube

Ул. Веле Марков бр. 1/5 - Скопје

+38975724575

healthicapharm@gmail.com

©

©2017 - 2020 BY ХЕЛТИКА ФАРМ - Сите права задржани.