Бесплата достава за секоја сметка над 1000,00 денари

Doc Collagen + Doc Aloe Vera + Doc Hyaluronic

Doc Collagen + Doc Aloe Vera + Doc Hyaluronic

SKU: 8965412
ден3.600,00 Regular Price
ден2.780,00Sale Price

Пакет од три производи составен од Doc Hyaluronic 50ml, Doc Collagen 250 ml, Doc Aloe Vera 250ml, заштеда од 820 денари. Врвен квалитет со достапна цена. Бесплатна Достава низ цела Македонија.

Препорачаната доза  

Doc Collagen - 20ml дневно, по можност пред ноќен сон. Може да се користи растворено во вода или овошен сок.

Doc Aloe Vera - 20 ml 3 пати дневно, наутро, меѓу оброци и пред спиење. Може да се користи растворено во вода или овошен сок.

Профил

Брзи линкови

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • Youtube

Ул. Веле Марков бр. 1/5 - Скопје

+38975724575

healthicapharm@gmail.com

©

©2017 - 2020 BY ХЕЛТИКА ФАРМ - Сите права задржани.