top of page


Бесплата достава за секоја сметка над 1000,00 денари
 

Doc Magnesium. Магнезиумот е клучен минерал што му е потребен на човечкотот тело за одржување на целокупното здравје. Магнезиумот допринесува за нормално функционирање на нервниот систем и за здрави коски.

 

Магнезиумот е еден од оние есенцијални минерали кои помагаат во апсорпцијата на калциум од страна на човечкото тело и игра голема улога во создавањето и зајакнувањето на коските и забите.

 

Количина: 60 таблети

 

Doc Magnesium 300 mg

ден280,00Price
 • Состојки

  Количество во

  сервирање 2 таблети

  %ПДВ*

  Магнезиум (како хидроксид, оксид, цитрат и карбонат)

  300 mg

  80%

  *%ПДВ – Препорачана дневна доза

  ** - дневна доза не е одредена

  Останати состојки: микрокристална целулоза, кроскармелозен натриум, магнезиум стеарат, силициум оксид.

Поврзани Производи

Accessories

Make this your own.

Add the content you want.

bottom of page