top of page


Бесплата достава за секоја сметка над 1000,00 денари
 

Doс Coenzyme Q10 висококвалитетен додаток во исхрана кој содржи Коензим Q10 (CoQ10), збогатен со Витамин Б6 и Биотин.

 

Коензимот CoQ10 е присутен во секоја клетка на човечкотот тело. Сепак, највисоки концентрации се наоѓаат во органите со најголеми енергетски барања, како што се срцето, бубрезите, белите дробови и црниот дроб.

Doc Coenzyme Q10

ден495,00Price
 • Состојки

  Количество во сервирање 1 таблета

  %ПДВ*

  Коензим Q10

  30 mg

  **

  Витамин Б6

  1,5 mg

  100%

  Биотин

  10 mcg

  20%

  *%ПДВ – Препорачана дневна доза

  ** - дневна доза не е одредена

   

  Останати состојки: целулоза, магнезиум стеарат, силициум оксид, кроскармелозен натриум.

Поврзани Производи

Accessories

Make this your own.

Add the content you want.

bottom of page