top of page


Бесплата достава за секоја сметка над 1000,00 денари
 

Doc B-Complex ги содржи сите есенцијални Б витамини во 1 таблета. Витамин Б-комплекс не се однесува на 1, туку 8 различни витамини.Сите Б-комплекс витамини играат клучна улога во претворањето на храната во енергија. Секој витамин Б, исто така, има уникатна улога во човечкото тело.

Doc B-Complex

ден267,00Price
 • Активни состојки

  Содржина / 1таблета

  %ПДВ*

  Тиамин (витамин Б1) (како тиамин мононитрат)

  3,3 mg

  300%

  Рибофлавин (витамин Б2)

  4,2 mg

  300%

  Ниацин (витамин Б3) (како никотинамид)

  18 mg

  112%

  Пантотенска киселина (витамин Б5) (како Д-калциум пантотенат)

  18 mg

  300%

  Витамин Б6 (како пиридоксин хидрохлорид)

  4,2 mg

  300%

  Фолна киселина (витамин Б11)

  200 μg

  100%

  Витамин B12 (како цијанокобаламин)

  2,5 μg

  100%

  Биотин (витамин B7) (како Д-биотин)

  50 μg

  100%

  Инозитол (витамин Б8)

  10 mg

  **

  Холин (како холин битратрат)

  20 mg

  **

   

  *ПДВ: % од препорачан дневен внес

  **ПДВ не е одреден

   

  Останати состојки: целулоза, кроскармелозен натриум, магнезиум стеарат, силициум оксид.

Поврзани Производи

Accessories

Make this your own.

Add the content you want.

bottom of page