Бесплата достава за секоја сметка над 1000,00 денари

Dymatize Super Protein Amino

Dymatize Super Protein Amino

ден2.587,00 Regular Price
ден1.490,00Sale Price

Dymatize® Super Protein Amino протеин – аминокиселинска формула која содржи комплетен спектрум од сите протеиногени аминокиселини. Овие есенцијални и неесенцијални аминокиселини се градечки блокови на протеинот. Во адиција на нормалниот внес на протеин, идеалната големина на таблетите и леснотијата на проголтување, ги прават лесен начин за зголемување на внесот на протеин во движење. Дневната доза се состои од две сервирања.