Бесплата достава за секоја сметка над 1000,00 денари

Dymatize Super Mass Gainer 5232 gr

Dymatize Super Mass Gainer 5232 gr

ден5.057,00 Regular Price
ден3.890,00Sale Price

Dymatize® SUPER MASS GAINER™ е премиум гејнер за зголемување на мускулна маса, со соодветен калоричен профил дизајниран да ги задоволи особените потеби на бодибилдерите, и сите оние кои сакаат да качат мускулна маса. Особено во фаза на интензивни тренинзи, есенцијалено е да се овозможи соодветен нутртивен внес. “POWERHOUSE Formula” е специјален матрикс дизајниран да овозможи силна комбинација од креатин, јаглехидрати и протеини, задоволувајќи ги потребите за зголемување на мускулната маса.

 

Количина во порција                       Во порција (327g)
Калории                                                  1,260 
Калории од маснотии           &n