Бесплата достава за секоја сметка над 1000,00 денари

Dymatize Elite 100% Whey 907 gr

Dymatize Elite 100% Whey 907 gr

SKU: 869578
ден2.327,00 Regular Price
ден1.590,00Sale Price

─ Перфектен протеин за секое време! ─
Дали сте во потрага по протеин за секое време со одлична цена? Било дали за поддршка на мускулниот раст по тренингот или едноставно да го зголемите дневниот внес на протеин. Elite 100% Whey е високо квалитетна формула на протеин, за амбициозни атлети од секое тренинг ниво и за секојдневна употреба.

Одбери Вкус

 

Енергетска Вредност Во 100gr            Во порција (30g)
Енергија kJ (kcal) 1595 (378)                           574 (136)
Масти 8,6 g                                          3,1 g
Од кои заситени масти 5,4 g                                          1,9 g
Јаглени хидрати 4,3 g                                          1,6 g

Од кои шеќери

3,4 g                                          1,2 g
Протеин 70 g                                            25 g

Сол

0,90 g                                      0,32 g

Аминокиселински профил

 

**L-Valine

Во 100gr               Во порција (30g)

 

4,6 g                                          1,7 g

**L-Leucine 7,8 g                                          2,8 g
**L-Isoleucine 4,6 g                                          1,7 g
L-Alanine                                3,9 g                                          1,4 g
L-Arginine 1,9 g                                       681 mg
L-Aspartic acid 7,9 g                                           2,9 g
L-Cysteine 1,7 g                                       605 mg
L-Glutamic acid 13 g                                            4,6 g
Glycine 1,4 g                                       504 mg
**L-Lysine 6,9 g                                           2,5 g
**Histidine 1,3 g                                       479 mg
**L-Methionine 1,6 g                                       580 mg
**L-Phenylalanine 2,5 g                                       883 mg
L-Proline 4,6 g                                           1,7 g
L-Serine 4,0 g                                           1,4 g
**L-Threonine 5,3 g                                           1,9 g
**L-Tryptophan 1,3 g                                       479 mg
L-Tyrosine 2,2 g                                       807 mg

 

Профил

Брзи линкови

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • Youtube

Ул. Веле Марков бр. 1/5 - Скопје

+38975724575

healthicapharm@gmail.com

©2017 - 2020 BY ХЕЛТИКА ФАРМ - Сите права задржани.