Бесплата достава за секоја сметка над 1000,00 денари

Dymatize ISO 100 Hydrolyzed 900 gr

Dymatize ISO 100 Hydrolyzed 900 gr

SKU: 856599
ден2.847,00 Regular Price
ден2.190,00Sale Price

Ултра-чист, брзо-апсорбирачки изолати на протеин од сурутка за поддршка на мускулниот раст. 

Најдобриот изолат во светот пред и по тренинг! 

 

  • Секоја порција содржи 25 грама протеини.
  • 5.5g BCAAs.
  • 2.7 g на L-леуцин.
Одбери Вкус

 

Енергетска Вредност Во 100gr            Во порција (30g)
Енергија kJ (kcal) 1555 (366)                           467 (110)
Масти 0,4 g                                          0,1 g
Од кои заситени масти 0,2 g                                          0,1 g
Јаглени хидрати 7,6 g                                          2,3 g

Од кои шеќери

1,6 g                                          0,5 g
Протеин 82 g                                            25 g

Сол

0,85 g                                      0,26 g

Аминокиселински профил

 

**L-Valine

Во 100gr            Во порција (30g)

 

4,9 g                                          1,5 g

**L-Leucine 8,9 g                                          2,7 g
**L-Isoleucine 5,0 g                                          1,5 g
L-Alanine                                4,2 g                                           1,3 g
L-Arginine 2,0 g                                       599 mg
L-Aspartic acid 8,9 g                                           2,7 g
L-Cysteine 1,8 g                                       537 mg
L-Glutamic acid 15 g                                            4,5 g
Glycine 1,3 g                                          405 g
**L-Lysine 7,9 g                                           2,4 g
**Histidine 1,4 g                                       435 mg
**L-Methionine 1,9 g                                       561 mg
**L-Phenylalanine 2,6 g                                       766 mg
L-Proline 4,7 g                                           1,4 g
L-Serine 4,0 g                                           1,2 g
**L-Threonine 5,7 g                                           1,7 g
**L-Tryptophan 1,3 g                                       384 mg
L-Tyrosine 2,3 g                                       689 mg

 

Профил

Брзи линкови

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • Youtube

Ул. Веле Марков бр. 1/5 - Скопје,

Р. Македонија (Macedonia)

+38975724575

healthicapharm@gmail.com

©2017 - 2020 BY ХЕЛТИКА ФАРМ - Сите права задржани.