Бесплата достава за секоја сметка над 1000,00 денари

Dymatize Glutamine Micronized 300gr

Dymatize Glutamine Micronized 300gr

ден790,00Price

По тежинскиот тренинг, метаболизмот останува на високо ниво со што се овозможува стимулација за изградба на мускулниот протеин. Амино киселините се градежни блокови на протеините.

 

Најзастапена аминокиселина во слободна форма во човековото мускулно ткиво е Л-Глутаминот – протеиногена аминокиселина.

Л-Глутаминот се смета за еден од најосновните суплементи во спортот и фитнесот и многу често се користи по секој тренинг. Dymatize® GLUTAMINE MICRONIZED содржи 100% Л-Глутамин!

Одбери Пакување

ПРЕПОРАЧАНА УПОТРЕБА

 

  • Максимум 2 сервирања на ден, по секој тренинг
  • Помешајте едно сервирање ( 4,5 гр дозерка) во вода или вашиот омилен пијалок, по секој тренинг

Профил

Брзи линкови

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • Youtube

Ул. Веле Марков бр. 1/5 - Скопје,

Р. Македонија (Macedonia)

+38975724575

healthicapharm@gmail.com

©2017 - 2020 BY ХЕЛТИКА ФАРМ - Сите права задржани.