Бесплата достава за секоја сметка над 1000,00 денари

Dymatize Creatine Monohydrate 300gr/500gr

Dymatize Creatine Monohydrate 300gr/500gr

ден790,00Price

Во Dymatize не се прават компромиси за квалитетот па затоа се користи само Creapure® креатин монохидрат со премиум квалитет. Креатинот е природно оформувачка супстанца во човековото тело. Игра витална улога во траспортацијата на на енергија во секоја клетка.

Одбери Пакување
Креатин монохидрат                                    3 g

 

Профил

Брзи линкови

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • Youtube

Ул. Веле Марков бр. 1/5 - Скопје

+38975724575

healthicapharm@gmail.com

©2017 - 2020 BY ХЕЛТИКА ФАРМ - Сите права задржани.