Бесплата достава за секоја сметка над 1000,00 денари

Dymatize шејкер

Dymatize шејкер

SKU: 4452
ден290,00Price

Dymatize шејкерот е направен од високо квалитетен материјал и со интегрирана мерна скала.
Во адиција, има и дополнителна кутија на дното од шејкерот за транспорт на вашите суплементи – погодно за капсули, таблети и прашок.

 

•  Простор за мешање со 500мл капацитет
•  Капак на завртка со брзо затворање
•  Со сито за вкусни шејкови без грутки
•  Без протекување
•  Одстранувачка кутија за транспорт на капсули, таблети и прашок
• BPA free and DEHP free

Профил

Брзи линкови

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • Youtube

Ул. Веле Марков бр. 1/5 - Скопје

+38975724575

healthicapharm@gmail.com

©2017 - 2020 BY ХЕЛТИКА ФАРМ - Сите права задржани.