Doc Hyaluronic 50ml + Гратис Doc Hair

SKU: 5693356
ден1.950,00 Regular Price
ден1.300,00Sale Price

Doc Hyaluronic 50ml + Гратис Doc Hair.

 

Doc Hyaluronic Acid 95% чиста хијалуронска киселина, произведенa по пат на Био-ферментација на микроорганизми и не содржи животински елементи. Doc Hyaluronic висококвалитетен додаток во исхрана за пиење, со висока молекуларна тежина од ~ 1.500.000 Далтони, што овозможува брза апсорпција и висока ефикасност во организмот.

 

Хијалуронската киселина внесена орално во најголем процент завршува во кожата и зглобовите.

 

Doc Hair висококвалитетен додаток во исхрана, кој содржи колаген тип 2 збогатен со Витамин Ц, Биотин, Бакар, Селен и Цинк наменет за подобрување на состојбата на косата. Колагенот тип 2 во комбинација со витамините и минералите придонесува за здрава и цврста коса.

За секоја нарачка од над 950 денари, следува бесплатна достава. Доставата се врши од главниот магацин во рок од 1-3 работни дена (несметајќи викенди и државни празници) на принципот врата до врата. За порачка под сума од 950 денари, испораката чини 100 денари. Во цената е вклучен ДДВ.

Профил

Брзи линкови

Ул. Веле Марков бр. 1/5 - Скопје,

Р. Македонија (Macedonia)

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • Youtube

+38975724575

©2017 - 2019 BY ХЕЛТИКА ФАРМ - Сите права задржани.