Бесплата достава за секоја сметка над 1000,00 денари

Dymatize BCAA 2200

Dymatize BCAA 2200

ден2.457,00 Regular Price
ден1.190,00Sale Price

Аминокиселините од разграден ланец (BCAAs) се едни од 9-те есенцијални аминокиселини, кои не можат да се синтетизираат од човековото тело и затоа мора да се внесат преку исхраната.

 

Одбери Пакување
Состав                          Во 4 капсули (2,9 g)
L-Leucine                              1,1 g
L-Isoleucine                            0,55 g
L-Valine                            0,55 g
Riboflavin (Vitamin B2)                           1,4 mg
Vitamin B6                           1,2 mg

 

Профил

Брзи линкови

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • Youtube

Ул. Веле Марков бр. 1/5 - Скопје

+38975724575

healthicapharm@gmail.com

©2017 - 2020 BY ХЕЛТИКА ФАРМ - Сите права задржани.