• ХЕЛТИКА ФАРМ

Затоа што убава кожа, почнува со здрава кожа!Ако сакате да го подобрите Вашиот изглед и да имате мазна кожа која е без брчки, маснотии и неправилности, престанете да трошите пари на прескапата хемиска козметика и почнете да ги користите придобивките од природни напитоци и користење на соодветни додатоци во исхраната.

Овој вкусен свежо направен сок кој Ви го предлагаме, може да има извонреден ефект врз тонот и текстурата на вашата кожа, помага во подмачкување на зглобовите, обезбедува влага во очите и го лечи и прочистува црниот дроб. Ова не е брз лек. Но, ако сакате да имате совршена кожа, единствениот долгорочен начин е, да го направите тоа е одвнатре.

Свежите сокови се природно полни со хранливи материи како антиоксиданти, ензими, минерали и витамини неопходни за здравјето на кожата, а со додавање на колаген или хиалуронска киселина, имате совршена комбинација за здрава и блескава кожа и здрави зглобови.